ekim, 2024

26eki14:0015:30AKS ÖĞRENME - ÇOCUK ATÖLYELERİ: RENGİN ARDINDAKİ BİLİM14:00 - 15:30

Detaylar

Rengin Ardındaki Bilim atölyesinde çocukları renklerin büyülü dünyası bekliyor!

Neden gökyüzü mavi, yapraklar yeşil, ya da gökkuşağı bu kadar renkli? Hadi, birlikte bu soruların cevaplarını bulalım ve renklerin ardındaki gizemi keşfedelim.

Atölyemizde, renkleri karıştırarak yepyeni tonlar yaratacak, ışıkla oynayıp gölgelerle sihirli şekiller oluşturacağız. Ayrıca, renklerle yapacağımız deneyler sayesinde kendi sanat eserlerinizi oluşturma fırsatını bulacaksınız. Eğlence ve keşif dolu bu renkli macerada sizi aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz!Formun ÜstüFormun Altı

Atölye yürütücüsü Rukiye Köse: Eğitimde yenilikçi yaklaşımlarıyla öne çıkan bir okul öncesi öğretmenidir. Akdeniz Üniversitesi Çocuk Gelişimi ön lisans programından mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi’nde lisans eğitimini sürdürmektedir. Kariyerine öğrencilik dönemlerinde oyun evlerinde çalışarak başlamıştır, ardından Antalya Bilim Merkezi’nde atölye öğretmeni olarak adım atan Rukiye, burada stem, robotik kodlama ve bilimsel deneyler gibi alanlarda çocuklara bilimi sevdirmeyi başarmıştır. Aynı zamanda Satranç ve akıl zeka oyunları eğitmenliği de yapmıştır.

Şu anda ise Başka Bir Okul Mümkün okullarında okul öncesi öğretmeni olarak görev almakta ve her çocuğun öğrenme yolculuğuna rehberlik etmektedir.

Yaratıcılığı ve enerjisiyle çocukların merakını uyandırarak eğitimde fark yaratan Rukiye, şimdi kendi atölyelerini düzenlemekte ve bilimle sanatı birleştirerek çocuklara ilham vermeye devam etmektedir.

Detaylı Bilgi: 0242 242 02 57

Kayıt: www.aksdukkan.com

X